FAQ

Waar ligt het Beach Hotel Noordwijk? 

Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam en 20 minuten rijden vanaf Schiphol ligt Noordwijk aan Zee, the Beach of Amsterdam! Hier aan de prachtige boulevard, ligt Beach Hotel Noordwijk. Zowel met de auto als het OV is Beach Hotel Noordwijk goed te bereiken. 

Plan direct mijn route met de auto 

Naar 9292-OV om mijn reis te plannen

  • Zijn honden toegelaten bij Beach Hotel Noordwijk? 

Honden zijn meer dan welkom bij Beach Hotel Noordwijk in Noordwijk aan Zee zo lang ze tam zijn en aan de lijn. De kosten bedragen €50,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

De gemeente Noordwijk heeft een periode ingesteld tussen juni en september waarin honden niet zijn toegestaan op het strand. Meer informatie hierover is te vinden op www.noordwijk.info.

  • Waar kan ik parkeren bij Beach Hotel Noordwijk? 

Wij hebben een eigen parkeerterrein waar tegen betaling kan geparkeerd worden. Ook kan tegen een meerprijs gebruik gemaakt worden van onze parkeergarage. Het parkeerterrein kost €20,- per dag en de parkeergarage kost €35,- per dag. U kunt ook uw eigen plek zoeken in Noordwijk aan Zee, de parkeer tarieven in zijn als volgt: Boulevard en Wantveld (9.00 tot 21.00): 1e en 2e uur: € 1,- vervolgens € 2,- per uur

  • Kan ik mijn Tesla ook opladen bij Beach Hotel Noordwijk?

Beach Hotel Noordwijk heeft in de parkeergarage van Hotel van Oranje twee Tesla oplaadpalen tot 11kW. Zoals hierboven beschreven zijn de parkeergarage kosten €35,- per dag. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan tijdig aan dan kunnen wij een plek voor u reserveren.

  • Ik heb geen diner geboekt, kan dit alsnog? 

Ja dat is mogelijk. U kunt langsgaan bij onze receptie, bellen op +31 (0) 71 367 6877 of een email sturen naar info@hotelvanoranje.nl. Wij zullen voor u een tafel reserveren. 

  • Kan ik mijzelf verzekeren voor annuleringen? 

Tegen een geringe vergoeding van € 15,00 per persoon, per reservering, kunt u gebruik maken van onze annuleringsservice en daardoor te allen tijde kosteloos annuleren. In ieder ander geval zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, waarbij de kosten voor een annulering kunnen oplopen tot 100% van de reserveringswaarde. Deze regeling geldt voor reserveringen tot maximaal 10 personen en kunt u tot maximaal drie dagen na het maken van de reservering afsluiten.


Meer informatie

Alles over ons

Evenementenkalender

Leukste hotel voor kinderen

Sponsoring & MOBO Foundation

Missie, visie en MVO

Vacatures & stageplaatsen

Business Class

Nieuwsbrief

Contact

Beach Hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GW

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 68 77

info@beachhotelnoordwijk.nl