Voorwaarden nieuwsbrief en/of e-mailbericht van de Hotels van Oranje.

  • De Hotels van Oranje B.V. bewaard uw gegevens en deze worden niet beschikbaar gesteld aan derden, maar alleen gebruikt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, kortingen, acties en activiteiten van de Hotels van Oranje. 
  • Onder de Hotels van Oranje B.V. vallen de volgende handelsnamen: Hotel van Oranje, Beach Hotel, Restaurant Oriento, Steakhouse de Harmonie, Beachclub O, Restaurant Dutch, Grand Café ’t Elfde Gebod, Aqua & Sauna Oranje, Beauty Oranje, Hairstudio Oranje, Imperial Bar, Bentley Lounge Bar, Aqua Cinema Oranje.
  • De nieuwsbrieven en e-mails worden op willekeurige momenten gestuurd, afhankelijk van de aanbiedingen, acties, kortingen en activiteiten bij de Hotels van Oranje B.V. 
  • U kunt zich op elke gewenst moment afmelden voor de nieuwbrief door hier te klikken of onderaan de ontvangen e-mail te klikken op ‘unsubscribe’. 
  • Al u zich aanmeldt voor een of meerdere nieuwsbrieven van de Hotels van Oranje B.V. geeft u toestemming aan de Hotels van Oranje B.V. om u commerciële e-mails en nieuwsbrieven toe te sturen.
  • Wij bewaren de volgende gegevens: emailadres, voornaam, achternaam, taalvoorkeur, tijd, interactie, datum van inschrijving, aangegeven voorkeuren en locatiegegevens. Hiermee proberen wij u van gepersonaliseerde informatie te voorzien. Deze gegevens zijn altijd door u op te vragen. 


Contactgegevens

Beach Hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31

2202 GW

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 68 77

info@beachhotelnoordwijk.nl