Zwembad

Aqua & Sauna Oranje is een onwaarschijnlijke luxe-ervaring en een oord van 1500 m2 waar het hele gezin een heerlijke dag kan vertoeven. Betreed de poorten van de optimale ontspanning in ons subtropische paradijs, waar het aan helemaal niets ontbreekt. Bij uw verblijf in Beach Hotel Noordwijk is een bezoek aan Aqua & Sauna Oranje in het naast gelegen Hotel van Oranje helemaal gratis!

1500 m2 aan ongekende luxe, een beleving voor het hele gezin

Ons dertig meter lange golfslagbad is het grootste indoor zwembad van alle hotels in Europa. Met een temperatuur van 32 graden nodigt het uit tot oneindig lang baantjes trekken of om gewoon heerlijk te dobberen in het warme water. Tussendoor waant u zich, uiteraard onder toezicht van onze badmeesters en -juffen, in de Noordzee door de golven die in het zwembad opdoemen. Bij Aqua & Sauna Oranje halen wij de zee met een zeer aangename temperatuur naar binnen!

De prachtige ruimte rondom het zwembad doet met zijn pilaren denken aan een modern paradijs. De watervallen zorgen voor de nodige sfeer en doen denken aan een idyllisch meertje, ergens op een onbewoond eiland… De luxe ligbedden garanderen een dag lang relaxen, terwijl uw kinderen zich eindeloos vermaken in het zwembad. Aqua & Sauna Oranje is voor iedereen een ware beleving!

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks: 07:00 – 20:00 uur


Faciliteiten

  • 30 meter lang golfslagbad
  • Ieder kwartier grote golven
  • Ligbedden
  • Kleedruimte met lockers
  • Toezicht
  • Bar


Huisregels


Contactgegevens

Aqua & Sauna Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV te Noordwijk aan Zee

Nederland - Zuid-Holland

Tel: +31 (0) 71 – 367 68 48

info@aqua-saunaoranje.nl

Website

Ligbed Zwembad Beach Hotel Hotels van Oranje

Mals vlees en heerlijke spareribs